Les festes de Benipeixcar se celebren aquest cap de setmana

· Tindran lloc del 7 al 9 de juliol amb les tradicionals processons, passacarrers, sopars, actuacions musicals, cercaviles…

Nota de Premsa

Gandia 4 de juliol de 2023.- Benipeixcar torna a celebrar les seues festes patronals aquest cap de setmana, concretament entre el divendres 7 i el diumenge 9 de juliol. Així ho han anunciat en roda de premsa la presidenta de la Junta de Districte, Maribel Codina, el president de l’Associació de Veïns del barri, José Juan López, i la presidenta de l’Associació d’Ames de Casa, Laude Esteban.

«Del 7 al 9 de juliol tindrem les festes patronals de Benipeixcar, la qual cosa és un gran orgull per a mi com a nova presidenta de la Junta de Districte d’aquest barri», ha expressat Codina.

La festivitat s’encetarà el divendres 7 de juliol a les 8.30 hores amb la cercavila i despertà amb disfresses. A la vesprada se celebrarà l’Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats, amb la posterior processó, sopar i revetlla. El dissabte 8 de juliol es podrà gaudir d’un ampli ventall d’esdeveniments per a tots els públics com: passacarrers, sopars, actuacions musicals, cercaviles…

Finalment, la cloenda serà el diumenge 9 de juliol a les 22.15 hores amb una traca de colors i un castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnica Borredà.

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies