Ròtova reformarà el Centre de Salut amb una subvenció de la Conselleria – 68.324,48 € de la Conselleria de Sanitat

Ròtova reformarà el Centre de Salut amb una subvenció de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. El municipi rep 68.324,48 € per a obres de reforma, reparació, restauració i rehabilitació, així com les de conservació i manteniment.

Nota de Premsa

El regidor d’Urbanisme, Pedro Ciscar, ha explicat que, “a petició del personal sanitari, es procedirà a realitzar una modificació interior de la distribució per a individualitzar els banys del personal treballador i de pacients, modernitzar-los i fer-los accessibles, a més d’afegir vestidors. Al mateix temps, s’aprofitarà per a fer millores en les consultes, ampliant-ne el magatzem”.

Per aquest motiu, mentre duren les obres, l’atenció del Centre de Salut serà traslladada temporalment a la planta baixa de l’Escola de Música, al carrer Major.

 

Foto<. centro de salud actualmente

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies