Compromís Gandia: tragèdia Campanar

Nota de Premsa-Des de Compromís per Gandia estem consternades per la terrible tragèdia viscuda a Campanar ahir a la vesprada. Volem fer arribar el nostre condol i tot el nostre suport a les víctimes i familiars.També volem agrair infinitament a tots els serveis d’emergència i assistència sanitària el seu encomiable esforç i treball. Ens sumem als tres dies de dol oficials decretats per la Generalitat i l’Ajuntament de Gandia, que ha suspés totsel actes institucionals, oficials i lúdics organitzats pel consistori a la nostra ciutat. En este sentit, hem decidit ajornar la xarrada prevista esta vesprada de Vicent Marzà al dijous pròxim, 29 de febrer, a les 19 h, a la seu de Compromís per Gandia.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies