Gandia se suma al Dia Mundial de la Infància 2022

El 20 de novembre, se celebra a nivell mundial del Dia Internacional dels Drets de la Infància, promogut per Nacions Unides en referència a l’aprovació de la Declaració dels Drets de la Infància en 1959 i a la Convenció sobre els Drets dels Infants en 1989, el tractat internacional més ratificat de la història.

 

Nota de Premsa
En conseqüència, l’òrgan de participació infantil i de promoció de drets de la infància de Gandia, representat pel Consell de la Infància, ha volgut sumar-se a aquesta celebració, per difondre especialment els seus drets i també dels xiquets i xiquetes més vulnerables.
En sessió ordinària celebrada el passat dissabte 05 de novembre de 2022 al Saló Laval de l’Ajuntament de Gandia, els Consellers i Conselleres assistents van consensuar la celebració d’aquesta efemèride tan important per a elles i elles, organitzant les següents accions per al divendres 18 de novembre (atés que el dia 20 és diumenge):
– Convocar a la ciutadania de Gandia, especialment els xiquets i xiquetes, a celebrar el seu dia, perquè també tenen drets (i deures) i veu per a participar en les qüestions de la ciutat on viuen.
Per això, els membres del Consell, realitzaran el flashmob dels Drets de la Infància a la Plaça Major de Gandia, lloc de trànsit de la ciutadania i pròxim a l’Ajuntament de Gandia, espai en que es reuneixen els màxims representants del municipi.
L’acte continuarà amb la lectura dels Drets recollits a la Convenció.
– A continuació, es durà a terme l’encesa de llum de la façana de l’Ajuntament i inici de l’espectacle previst per a la celebració Espectacle “La Banda Bocanegra”, de la companyia Estranya Teatre.

Programa d’activitats: Celebració Dia Mundial de la Infància 2022
Festa dels Drets Gandia 2022 (A proposta del Consell de la Infància)
– 17h15: Flashmob de la Infància a càrrec del Consell de la Infància.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies