Gandia tanca a la Fira de Turisme de Berlín una operativa de més de 600 persones

Gandia, a 9 de març de 2023.- Gandia ha participat del 7 al 9 de març a la ITB de Berlín. La Fira és líder de la indústria turística mundial on el 75% dels expositors i el 40% dels visitants procedeixen de l’estranger i on el turisme d’experiències/aventures i l’ECOturisme tenen àrees específiques assignades. La nostra ciutat ha participat en l’esdeveniment turístic sota el paraigua de la Diputació i la Generalitat valenciana dins de la marca Turespaña.

Nota de Premsa

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, que va estar acompanyat de tècnics municipals de l’àrea, ha mostrat la seua satisfacció després de finalitzar la fira, ja que després de mesos de treball, un dels principals operadors turístics especialitzat en turisme alemany i austríac ha confirmat la seua intenció de desenvolupar una operativa que permeta l’arribada de més de 600 turistes de centre d’Europa a la nostra ciutat a partir del mes de maig. Una operativa on els visitants coneixeran tant la Gandia com la seua platja a més d’altres poblacions de la resta de la comarca i la província de València.

El responsable de Turisme, ha recordat que fa dues setmanes Gandia va estar participant en la Fira de Birmingham especialitzada en el turisme de càmping i que ara, amb aquesta participació, es pretén continuar treballant per atraure un turisme amb alt poder adquisitiu. «Aquest acord ens ajudarà a desestacionalitzar i a obrir mercat en una zona molt competitiva, però que

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies