Gandia participa amb «Platges inclusives» en el Congrés Internacional de Bandera blava

• Sota el lema, “Sostenibilitat, Salut i Seguretat”, tindrà lloc del 2 al 4 de novembre a Les Palmes de Gran Canària.

 

Nota de Premsa

Gandia, a 2 de novembre de 2022.- Aquest dijous, 3 de novembre, el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, participarà com a ponent en la taula “Platges inclusives” del Congrés Internacional de Bandera blava que es desenvolupa del 2 al 4 de novembre a Les Palmes de Gran Canària.
Aquest esdeveniment oferirà oportunitats d’intercanvi d’informació i activitats de formació actualitzada per als representants internacionals, nacionals i municipals, tècnics i professionals dels serveis amb responsabilitats en platges en els àmbits de la legislació, educació, atenció a la diversitat, seguretat, emergències i socorrisme.

El programa d’aquest Congrés Internacional oferirà ponències plenàries; conferències en l’apartat “Apostes pel futur”; taules de treball relacionades amb “Bones pràctiques – El present”; tallers a la platja i presentació en forma de panells-cartells de lliure participació, amb continguts afins als criteris «Bandera blava», perquè els assistents s’hi beneficien d’experiències reals en llocs que demostren que és possible un compromís sostenible, segur i saludable.

La «Bandera blava» s’ha convertit en un símbol que demostra la col·laboració de diferents administracions locals, autonòmiques i estatals, amb la participació de persones que estan disposades a complir amb les seues obligacions. La «Bandera blava» és un símbol de qualitat i seguretat que està ajudant al fet que Espanya, les seues comunitats autònomes i els seus municipis demostren al món que són destinacions turístiques sostenibles, segurs i fiables, complint amb uns estrictes criteris relacionats amb la qualitat excel·lent de l’aigua, la informació i la gestió ambiental, la legalitat, l’accessibilitat i la seguretat, que són consensuats internacionalment.

Gandia obté la Bandera blava des dels seus inicis, són ja 36 anys en què llueix aquest segell de qualitat. A més, en 2022 per primera vegada ho fa també la Platja de L’Auir.

El «CONGRÉS INTERNACIONAL DE BANDERA BLAVA» naix amb l’objectiu de desenvolupar un nou concepte per a platges, en el qual la SOSTENIBILITAT, la SALUT i la SEGURETAT es convertisquen en realitats confluents que avancen en un compromís per un futur de qualitat ambiental i personal.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies