Fira Mercat Gandia presenta 6 fires per a la primera edició de 2023

. Comença el 3 de febrer amb Outlet Moda i conclou el 12 de març amb Espai Moda.

. Les sis fires d’aquesta primera edició són: Outlet Moda (3-5 febrer), Outlet Sabates (10-12 febrer), Outlet Cerimònia (17-19 febrer), Fira del Vi (24-26 febrer), Fira Vegana (3-5 març) i Espai Moda (10-12 març).

. En total estan previstes quatre edicions de sis fires cadascuna al llarg de 2023.

 

Nota de premsa

Gandia, a 25 de gener de 2023- La regidora de Comerç i Polítiques Econòmiques, Vicenta Ferrer, ha presentat aquest matí als mitjans de comunicació la primera edició de 2023 de Fira Mercat Gandia. Després de quatre anys d’activitats «aquest espai ja s’ha consolidat durant tot aquest temps a la ciutat i és un referent per al comerç», ha expressat l’edil.

Aquesta primera edició de l’any comença com sempre amb l’Outlet Moda (3-5 febrer), i segueix amb l’Outlet Sabates (10-12 febrer); l’Outlet Cerimònia (17-19 febrer); la Fira del Vi (24-26 febrer); la Fira Vegana (3-5 març) i per últim, l’Espai Moda just abans de Falles (10-12 març).

En total, tal i com ha confirmat la pròpia Ferrer, es faran quatre edicions al llarg del 2023 amb sis fires cadascuna d’elles. «En Falles pararem aquesta primera edició i una vegada passen farem segurament l’exposició de Setmana Santa per a acabar en maig», ha indicat.

«Volem que Fira Mercat, a banda de ser un aparador on el comerç s’hi puga exposar i ser visible, siga un espai a disposició de les empreses per a fer esdeveniments i realitzar el major nombre d’activitats externes possible», ha conclòs la regidora.

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies